​ JK-Group

Насърчаване на предприемачите в компанията! Това също описва водещ принцип на структурната промяна само от една компания до холдингова структура с международна перспектива.

Холдингът включва общи услуги и важни функции за всички дъщерни фирми: стратегическо планиране, проучвания и развитие на общи търговски услуги. През последните две години, всички маркетингови дейности са прехвърлени на отделните дружества.

JK-International GmbH Windhagen, отговаря за продажбите на солариумите на Ergoline и Soltron, които са проектирани за частна и професионлна употреба и се дистрибутират в Германия от оторизирани дилъри. В Германия, на основния пазар, продажбата е организирана чрез система за продажби от партньори и се състои от мрежа от дилъри, специализирани в солариумите. Отделът за маркетинг на JK-International GmbH отговаря за всички маркетингови дейности в Германия и по света за всички кампании по продажбите на JK Group.

Солариумите се продават в повече от 50 държави по света. Търговски офиси са установени в Швейцария, Франция, Англия, Полша и Холандия. Местни независими представители, които обичайно действат като ексклузивни вносители гарантират експорт в останалите страни.

ERGOLINE  представлява премиум функции и топ UV технология. Марката е символ на дизайн, UV мощност, ергономичност, качество и сервизна поддръжка в целия цвят, Солариумите Ерголайн са синоним на надеждност, иновации и технологии, заедно с комфорт и удобство.

Марката SOLTRON е бренд, свързан с отлично качество, иновативни идеи, младежки дизайн, както и възможност сервизна поддръжка в целия цвят.

SUN ANGEL ви дава отличен загар без риск от слънчево изгаряне. Контролираните от сензори програми за получаване на тен излъчват само толкова UVсветлина, колкото кожата на клиента може безопасно да получи за деня, докато вариращия UV спектър създава по-бърз ефект на почерняване от обикновените солариуми. Като приятен страничен ефект, вашите клиенти се наслаждават  на биопозитивните ползи от UV спектъра на светлината.

BEAUTY ANGEL е марка за нова технология за естествено подмладяване на кожата.  BEAUTY ANGEL използва светлина в специален спектър за естествено подмладяване на кожата. Специалната Beauty Light се абсорбира от кожните клетки (фибробласти), където тя увеличава собственото производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина на тялото. Малките бръчки са намалени, а кожата става видимо по-изпъната и гладка. Тъй като манипулацията помага също и за усвояването на козметиката в кожата, козметични продукти могат да работят особено ефективно.

JK-LEASING GmbH & Co. KG, Нордерфридрихског, Германия има значително увеличение на пазарния потенциал и оборот за предприемачи и стартиращи предприятия в областта на солариумите.

JK-LICHT, Виндхаген, предоставя пълни услуги за професионалисти, като продава консумативи и полезни продукти за солариуми и салони. Тези продукти се състоят предимно от UV лампи, соларна козметика , хигиенни стоки и други изделия за търговския пазар.

JK-GLOBAL SERVICE, Бад-Хоннеф, предоставя техническо следпродажбено обслужване за марките Ergoline, Soltron и Wellsystem от името на JK Груп и търговски компании в Германия в рамките на и извън гаранционния срок, предоставя резервни части, техническа документация, обучение и техническа поддръжка за всички други клонове и дистрибутори в целия свят.

JK-PRODUCTS GmbH, Бад-Хоннеф държи доставките на материали, логистиката и производството на всички продукти за всички компании от Групата.