Ergoline Product Pictures before 2014

Prestige-SPrestige 2007Esprit-SAffinity-SAffinity 2007Inspiration-SInspiration 2007Balance 600AmbitionStandupOpensunIQOtherCombinationsAdvantageEvolutionExcellenceMultivisionAvantgardePremium & ClassicВ зависимост от размера и целта на използване, имате възможност да избирате между висока (300dpi JPG), средна (140dpi JPG) и ниска (72dpi JPG) резолюция.
Всички изображения, предвидени с * означават, че можете да изрежете облъчвателя за загар (300 dpi Photoshop EPS с активиран knock-out инструмент).
Препоръчваме ви да редактирате тези данни с изображения само с професионални графични програми (например Adobe Photoshop) или да се свържете с Вашата рекламна агенция.
Ако използвате браузър Internet Explorer на Microsoft, натиснете върху съответния образ с десния бутон на мишката (или Strg/Ctrl + бутона на мишката, ако използвате Mac), за да изтеглите снимките и следвайте командите "Запазете обекта като" /или "Изтеглете линка на носител на данни?"
Ще се появи прозорец, в който можете да изберете къде бихте искали да запишете изображението на вашия компютър. Когато това е направено, кликнете върху бутона "Save" в долния десен ъгъл. Можете да отворите изображението, като използвате професионална графична програма (например Adobe Photoshop) и да го редактирате, както желаете. Ако тази опция не работи, щракнете с левия бутон върху изображението, от което се интересувате. Ще се появи прозорец, в който можете да изберете къде бихте искали да запишете изображението на вашия компютър. След това можете да продължите по същия начин, както е описано по-горе.

Ако изтегляте .jpg изображение с 300dpi, трябва да разархивирате изображението, след като е било свалено (например с WinZip или Win Rar).Моля, не забравяйте да изпратите копие от отпечатания материал на адрес:

JK-International GmbH
Attn.: Christina Neiß
Köhlershohner Strasse
D-53578 Windhagen
Germany