Produktbilder Ergoline Essence Serie

 
ESSENCE 440 SMART POWER SCARLET RED
ESSENCE 440 SMART POWER SCARLET RED VIBRA SHAPE
ESSENCE 280 SMART POWER ORANGE SHADOW
ESSENCE 280 SMART POWER BRILLIANT WHITE
ESSENCE 280 SMART POWER RED TOUCH
ESSENCE 280 SMART POWER ORANGE SHADOW & RED TOUCH
ESSENCE 280 SMART POWER BRILLIANT WHITE & ORANGE SHADOWВ зависимост от размера и целта на използване, имате възможност да избирате между висока (300dpi JPG), средна (140dpi JPG) и ниска (72dpi JPG) резолюция.
Всички изображения, предвидени с * означават, че можете да изрежете облъчвателя за загар (300 dpi Photoshop EPS с активиран knock-out инструмент).
Препоръчваме ви да редактирате тези данни с изображения само с професионални графични програми (например Adobe Photoshop) или да се свържете с Вашата рекламна агенция.
Ако използвате браузър Internet Explorer на Microsoft, натиснете върху съответния образ с десния бутон на мишката (или Strg/Ctrl + бутона на мишката, ако използвате Mac), за да изтеглите снимките и следвайте командите "Запазете обекта като" /или "Изтеглете линка на носител на данни?"
Ще се появи прозорец, в който можете да изберете къде бихте искали да запишете изображението на вашия компютър. Когато това е направено, кликнете върху бутона "Save" в долния десен ъгъл. Можете да отворите изображението, като използвате професионална графична програма (например Adobe Photoshop) и да го редактирате, както желаете. Ако тази опция не работи, щракнете с левия бутон върху изображението, от което се интересувате. Ще се появи прозорец, в който можете да изберете къде бихте искали да запишете изображението на вашия компютър. След това можете да продължите по същия начин, както е описано по-горе.

Ако изтегляте .jpg изображение с 300dpi, трябва да разархивирате изображението, след като е било свалено (например с WinZip или Win Rar).Моля, не забравяйте да изпратите копие от отпечатания материал на адрес:

JK-International GmbH
Attn.: Christina Neiß
Köhlershohner Strasse
D-53578 Windhagen
Germany