Prestige Lightvision

От симбиозата при комбиниране на изключителен дизайн и технология, новата линия Ergoline Prestige Lightvision от самото начало изразява иновативност, елегантност и функционалност. Внушителният и удивителен дизайн осигурява удовлетворяващо визуално въздействие – веднага става разпознаваем като желано подобрение в салона. Изцяло обновеният и ярко осветен интериор привлича за постигане на тен, който без съмнение е от свой собствен клас.

Интензивното постигане на тен, подобрената грижа за кожата, модерните функции за комфорт, интуитивната работа и значително облекчената работа ще предизвикат наслада – у  вас и у вашите клиенти.

Всички нови функции, които включват два големи сензорни дисплея, Surround Cooling Plus (охлаждащ въздушен поток), Cinematic Sound System (кино озвучителна система), Beauty Light LED Complete (светодиод с висока производителност), специални хибридни лампи за тен на раменете, включващи ултравиолетови и светодиоди с висока производителност, както и дистанционен достъп –  са достъпни изключително с новата серия Prestige Lightvision. Преживяване във връзка с придобиването на тен от свой собствен клас. Чрез прилагане на най-нови технологии и с редовни актуализации на софтуера, за да се осигури оптимална производителност, Prestige Lightvision осигурява дългосрочни предимства – постоянно актуализиране, за да бъде винаги във водеща позиция. Изведете своя салон на едно ново ниво с Prestige Lightvision.

 • Дизайн

  Новият 10-инчов външен дисплей се вписва хармонично в дизайна и е наистина привлича погледа. Внушителният и поразителен дизайн упражнява удовлетворяващо визуално въздействие – веднага се разпознава като желано подобрение в салона. Изцяло обновеният и ярко осветен интериор привлича за постигане на тен, който без съмнение е от свой собствен клас.

  • Цвят на уреда: Silverpearl (сребърна перла)

  • Светлинно LED шоу с дълготрайни високопроизводителни LED светлини

  • Над 200 цвята и анимации

  • Осветено лого на Ergoline в капака

  • Вътрешна LED светлина: ярко осветени тунели за придобиване на тен

  • Светодиод с висока производителност Beauty Light LED: привлекателно осветление в режим на готовност

 • UV-технология

  Най-важният фактор за успех в салона е ефективността! Благодарение на усъвършенстваното развитие на хибридната технология, ефективността при продобиване на тен на тялото е увеличена допълнително. Ефективността в зоната на лицето също е подобрена, като е включена допълнителна лампа smartsun спагети. Налице са две различни технологии за придобиване на тен на лицето: Ultra Performance PLUS и Smart Light Performance (SLP) – в зависимост от философията на салона и предпочитанията на клиента. Новата технология Beauty Light LED Complete осигурява още по-интензивна грижа за кожата с над 200 високопроизводителни светодиода, които поддържат процеса на придобиване на тен чрез стимулиране на производството на кислород. Сега не само на лицето, но също и на тялото.

  Мечтан тен с натискане на един бутон. От нежно до интензивно – всеки клиент винаги получава индивидуален резултат при придобиване на тен. Интензитетът на ултравиолетовите лъчи може също да бъде регулиран поотделно за тялото и за лицето по всяко време при придобиване на тен.

  Новата хибридна лампа за тен на раменете е с изключителен визуален ефект. Освен това, уникалната комбинация от светодиодите Beauty Light, новоразработените UVA светодиоди и нова UVB компактна лампа осигурява интензивен тен + допълнителна грижа за кожата благодарение на балансирания светлинен спектър. Подобрена ефективност плюс 80% намаляване на потреблението на енергия от лампата за тен на раменете. Дългият експлоатационен живот на светодио-дите (20 000 часа) допълнително намалява текущите разходи.

  ТЯЛО:

  • Трендови UV лампи:  38 до 200 вата максимум*

  • smart sun PLUS лампи: 14 до 200 вата максимум*

  • Динамично експлоатационно поведение

  • НОВО: Хибридна лампа за тен на рамене с Beauty Light LED (светодиоди с висока производителност и светлина за красота), UVA светодиоди, 2 UVB компактни лампи

  • НОВО: Beauty Light Complete

  • НОВО: Open Glas-технология при лампите под ниско налягане

  ЛИЦЕ:

  • Интелигентна светлина (Smart Light Performance – SLP):  4 до 520 вата максимум *

  • или: Ultra Performance PLUS: 4 до 520 вата максимум*

  • Лампи Smartsun UVB спагети: 4 до 8 вата

  • Технология Beauty Light LED – високопроизводителни светодиоди за красота 

  • Оптимизиране на ефективността с 0,3

  * Максималният UV изход е адаптиран към националните норми (0,3 W/qm: 420 W).


  Две опции при солариумите за лице: Smart Light Performance (SLP) и Ultra Performance PLUS.

  Технологията Smart Light Performance (SLP) е първата, която комбинира интензивна UV светлина за придобиване на тен с ефекта на грижата за кожата на светодиодите Beauty Light при лицевите лампи с високо налягане. Взаимодействието между високопроизводителните прожектори, стъклените рефлектори с 120-слойно специално покритие и новоразработения филтърен екран предлага добиване на интензивен и дълготраен тен. Червената светлина за красота (Beauty Light) увеличава кръвообращението и затова оптимизира резултатите при добиване на тен. В същото време Beauty Light се грижи за кожата по време на соларния сеанс и работи за придобиване на прекрасен, свеж тен. Четирите допълнителни smartsun спагети лампи завършват спектъра с комбинация от UVB и Beauty Light. Само няколко часа след соларния сеанс се получава красив, естествен и дълготраен тен.

  Оптимизираната с 0.3 технология Ultra Performance PLUS със стъклени отражатели, четири smartsun спагети лампи и специално повърхностно обработено филтърно стъкло предлага максимална ефективност и интензивни, пряко видими резултати при добиване на тен. Оптимизираното UV разпространение и допълнителната лампа smartsun спагети допълнително подобряват добиването на тен в сравнение с предходните модели.

 • Personal Sunstyle

  Желаният тен – с натискане на един бутон! Индивидуален избор на тен от нежен до интензивен. Всеки потребител просто избира своето персонализирано желание за добиване на тен от трите възможности на програмата за тен. Независимо дали клиентът ви желае лек загар на лицето или директно забележим, дълготраен тен: Prestige Lightvision с Personal Sunstyle винаги е идеалният избор. За първи път UV интензитетът за лице и тяло може да бъде индивидуално регулиран във всики момент по време на соларния сеанс. Мощността на солариумите за лице също може да се изключи напълно. Това прави възможно използването на светодиода за красота без ултравиолетови лъчи в областта на лицето. Това ще ви помогне да привлечете нова целева клиентела!

  • Интензивен: 100% мощност

  • Умерен: 85% мощност

  • Нежен: 65% мощност

 • Beauty Light

  Подобрената грижа за кожата е ключова характеристика на Prestige Lightvision. Непрекъснатото развитие на технологията Beauty Light LED, позволява значително по-хомогенно разпределение на светлината благодарение на новата система отражатели. Повече от 200 високопроизводителни светодиода осигуряват ефективна грижа за кожата на лицето, деколтето, раменете и тялото. Производството на кислород в кожата се стимулира, като допълнително се подпомага процесът на добиване на тен със същите UV лъчи на изхода. За сияен тен и мека като кадифе кожа.

  • НОВО: Лампа за красота Beauty Light Complete с повече от 200 високоефективни светодиода

  • НОВО: оптимизирана система от отражатели на лампата за красота  Beauty Light LED

  • НОВО: 4 лицеви лампи smartsun UVB-спагети

  • Незадължително: Интелигентна лампа  Smart Light Performance (SLP)

  • 14 лампи за тяло smartsun PLUS

 • Комфорт

  Разбира се, Prestige Lightvision идва с всички белези на комфорта, които клиентите ви обичат и възприемат като стандартни – желанието за придобиване на тен прераства в успокояващо „бягство”. Здравословното оборудване с Aqua Fresh (разпръскване на водна мъгла), Aroma (ароматизиране), Climatronic PLUS (поддържане на желано охлаждане) и новата кинематична озвучителна система предлага лукс на най-високо ниво. Всички настройки за постигане на добро усещане може да бъдат зададени от външния сензорен дисплей преди добиването на тен и съхранени на клиентската карта чрез NFC Connect. Ако чипът се постави пред полето NFC при следващото посещение, Prestige Lightvision автоматично се настройва на всички предпочитани от клиента параметри. Легнете, затворете очи и се отпуснете – всеки потребител автоматично получава своя личен любим солариум.

  Новата охлаждаща система Surround Cooling PLUS милва тялото с гладък, равномерен въздушен поток, напомнящ за хладен морски бриз. Студените крака вече са  в миналото, благодарение на новата вентилационна концепция от Ergoline. В същото време стана възможно да се намали и шумът. За особено отпускащо добиване на тен. Естествено, интензивността на вентилацията може да се регулира отделно – за тялото и лицето.

  Изцяло новата озвучителна система трепетно въздейства с богато басово, чисто средно и кристално чисто върхово звучене. Оптималното регулиране в съответствие с тунела за  тен осигурява впечатляващо първокласно звуково изживяване – като в салона остава приятно тихо. Клиентите могат да избират между музикални канали за салон, нова музика за интериора или собствен плейлист за смартфони чрез Bluetooth®. За още по-удобна работа, отворете различни папки с различни музикални жанрове, напр. Rock, Pop или Dance за вашата интериорна музика на SD картата, отделно от предварително инсталираната музика на Ergoline.

  • НОВО: Охлаждаща система Surround Cooling PLUS

  • НОВО: Озвучаване Cinematic Sound

  • НОВО: Външен сензорен дисплей

  • НОВО: Вътрешен сензорен дисплей

  • Интерфейс Bluetooth® Connect

  • Климатроник PLUS вкл. затворен тунел за добиване на тен

  • NFC Connect / личен комфорт

  • Ергономична акрилна повърхност с много релаксиращи функции

  • Разпръскване на ароматизирана водна мъгла – Aqua Fresh & Aroma

 • Използване

  Интуитивна работа. С два големи сензорни дисплея. Висококачественият 10-инчов външен дисплей се вписва хармонично в дизайна и прави работата по-лесна от всякога. Лесната за използване навигация чрез меню с големи икони е проектирана като смартфон. След като изберете индивидуалната интензивност на тена, предпочитаните функции за комфорт може да бъдат зададени на една страница, което елиминира необходимостта от многократно преминаване през безбройни функции. Само с няколко почуквания, Prestige Lightvision се адаптира към личните настройки на всеки отделен потребител. Разбира се, всички настройки могат лесно да бъдат запазени с NFC Connect - правейки второто ви посещение още по-спокойно.

  Вътрешният 7-инчов сензорен контрол прави използването по-лесно от всякога по време на сеанса за тен. Изключително популярната лесна работа с по-ранния модел Prestige 1600 бе избрана и адаптирана към съвременния стандарт за смартфони. Самообяснителните и лесни за разбиране икони са лесни за прочит, дори за нови потребители и за онези, които носят очила. Навигацията в менютата е наистина добре обмислена – дори при допълнителна опция за персонализиране - и настройката на най-често използваните функции е по-лесна от всякога. Забравили сте да изберете вашата програма за тен? Няма проблем! Просто го направете с помощта на интериорния дисплей. За първи път UV мощността  за лицето и за тялото може да бъде отделно регулирана във всеки момент по време на сеанса за тен. За да се осигури оптимална четливост на панела на дисплея, светодиодите за красота избледняват автоматично по време на работа.

  Очаквайте скоро: От "Алекса" до "Сири" – гласовото управление съществува в ежедневието. Ergoline е първият производител, който предлага гласово управление на соларното легло. С помощта на прости команди като "Увеличи вентилацията" или "Изключи лицевия солариум" вашите клиенти могат да управляват солариума комфортно и със затворени очи. Техническите изисквания, като например микрофона, вече са интегрирани в Prestige Lightvision. От пролетта на 2019 г. ще можете да надстроявате тази вълнуваща нова функция.

  • НОВО: 12-инчов външен сензорен дисплей

  • НОВО: 7-инчов интериорен сензорен дисплей

  • НОВО: Видео и Ръководства

  • НОВО: Готовност за гласово управление

  • Гласово ръководство

 • Обслужване

  Благодарение на големия сензорен дисплей и интуитивното навигационно меню, работата на новия Professional Set-up Manager PLUS вече е напълно ясна и лесна за използване. Интегрирани  са редица нови опции за настройка и информация, които правят работата още по-професионална. Инструкции за поддръжка, напр. за предстоящите смени на лампата, подобряват информираността на вас и вашите служители. Разбира се, този дисплей може да бъде деактивиран по всяко време. Напълно нова е възможността да се показват обяснителни видеоклипове и дори ваше собствено рекламно съдържание на големите монитори. При редовна актуализация на софтуера и висококачествената уникална хардуерна технология Gold Standard, моделът Prestige Lightvision винаги ще бъде актуален.

  Като оператор на салон може да имате достъп до вашия Prestige Lightvision от дома си чрез дистанционен достъп. Вече можете да извикате цялата информация за устройството, например време на работа, и да конфигурирате устройството си от уюта на собствения си дом. В бъдеще дори ще можете да импортирате собствено рекламно съдържание в устройството. Дистанционният достъп ви помага и при обслужването, тъй като съобщенията за грешки може да бъдат извикани онлайн чрез поддръжка на техническо обслужване и актуализациите на софтуера може да бъдат инсталирани директно. Това значително намалява времето за обслужване и при определени обстоятелства дори повикванията за услуги може да бъдат избегнати напълно. Предаването на данни (LAN / WLAN) се извършва, разбира се, чрез сигурен JK сървър. ЗАБЕЛЕЖКА: Вие решавате дали и кога желаете да преминете онлайн с вашия Prestige Lightvision.

  Лекотата на почистване също е значително подобрена. Ергономичният акрилен панел е разположен така, че да няма типичните замърсени ръбове, а капака може лесно да се отвори и да се закрепи с практични опори.

  • НОВО: Професионален мениджър за настройка - Professional Set-up Manager PLUS

  • НОВО: Дистанционен достъп

  • НОВО: Подобрен акрил, елиминиращ замърсените ръбове

  • НОВО: Практични опори за капака

  • Сервизно осветление